מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות
המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.
כתב לוקאל
20/01/2019
מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:
2-3 חבילות קנלוני ברילה
2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית או
פטה
3 שיני שום, כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום
ברילה
1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)
להגשה:
עלי בזיליקום
אופן הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית,
שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
- מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים
את צינורות הקנלוני.
- שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת
רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
- שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים
גבינת פרמזן מגורדת.
- מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור
שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד
15-20 דקות עד הזהבה.
- מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט
ולהתייצב לפני שחותכים.
בתאבון..!!